Makaron, fasolka i tofu

Boszeeee ale to dobre wyszło!!

➡️Makaron ryżowy  200g (wstążki, ugotowany)

➡️Fasolka szparagowa 400g (ucięte końcówki i ugotowana)

➡️Tofu kostka

➡️1 cebula posiekana,

➡️Czosnek wyciśnięty przez prasę

➡️SOS sojowy 4 łyżki

➡️Syrop z agawy/klonowy/miód 1 łyżka

➡️Olej kokosowy do smażenia

Na rozgrzanej patelni rozpuściłam łyżeczkę oleju kokosowego. Zeszkliłłam cebulkę i dodałam czosnek. Następnie na patelnię dodałam pokrojone tofu, chwilkę podsmażyłam. Dodałam fasolkę i makaron, następnie sos sojowy i syrop. Poddusiłam i 4 porcje gotowe 🤤😍

Udekorowałam szczypiorkiem i kiełkami z mojej domowej „hodowli”

MOVE SPACE

- przestrzeń pełna ruchu i oddechu

Moveletter

Będąc w podróży czujesz, że Twoje ciało potrzebuje się rozruszać, jednak nie masz ze sobą maty ani sprzętu do ćwiczeń, a w pokoju hotelowym jest mało miejsca… Przygotowałam dla Ciebie:
"15 minutowy rozruch w podróży"
Pobierz film i zapisz się do movelettera!

.