Boszeeee ale to dobre wyszło!!
➡️Makaron ryżowy 200g (wstążki, ugotowany)
➡️Fasolka szparagowa 400g (ucięte końcówki i ugotowana)
➡️Tofu kostka
➡️1 cebula posiekana,
➡️Czosnek wyciśnięty przez prasę
➡️SOS sojowy 4 łyżki
➡️Syrop z agawy/klonowy/miód 1 łyżka
➡️Olej kokosowy do smażenia
Na rozgrzanej patelni rozpuściłam łyżeczkę oleju kokosowego. Zeszkliłłam cebulkę i dodałam czosnek. Następnie na patelnię dodałam pokrojone tofu, chwilkę podsmażyłam. Dodałam fasolkę i makaron, następnie sos sojowy i syrop. Poddusiłam i 4 porcje gotowe 🤤😍
Udekorowałam szczypiorkiem i kiełkami z mojej domowej „hodowli”